Wij creëren tastbare merkactivaties op concepting – , designing – en productie niveau, waaronder; winkels (flagship-, brand-, concept- en pop-up stores), horeca ruimtes, brand spaces, productpresentaties en andere fysieke retail- en horeca experiences die echte connecties tussen merk en consument creëren en de omzet verhogen. 

how create skins cosmetics rotterdam
who build the nike shop in paris?

Van concept to display 
Naast dat wij met trots onze eind-/ projectopleveringen aan de wereld tonen – de merkactivaties in de retail- en horecaomgeving – nemen we je ook graag mee in het creatieve en vaktechnische proces waarbij onze producten tot stand komen. Wat komt er allemaal bij kijken?… 

Al jaren werken we nauw samen met JBL. De displays die we voor hen ontwerpen, produceren en installeren laten het merk en haar audioproducten schitteren op de winkelvloeren. We vinden dit een mooie case waar we het verhaal van één van onze iconische projecten in film kunnen laten zien en ervaren. En daarom hebben wij in samenwerking met JBL en Studio Beng Beng een korte, conceptuele film gemaakt die de complete reis van concept tot uiteindelijke display, en de verdere distributie, laat zien.