Ons team bestaat uit gepassioneerde specialisten uit een grote variatie aan vakgebieden, die zich allemaal inzetten om het gewone buítengewoon te maken. We regelen het en wij ontzorgen. We make it happen. 

Program strategy
Ideation concept development
Design, prototypes & value engineering
Technology integration & analytics development
In-store digital transformation
Supply chain management
Roll-out & installation
Program maintenance

Wij zijn niet zomaar een leverancier; wij zijn frontrunners die de business begrijpen van onze klant, en daarom pro-actief de juiste processen toepassen die passen bij het huidige en constant veranderende retail- en horecalandschap. 

THIS IS HOW WE DO IT.

Wij hebben een eigen flexibel ‘9D’ proces model, waarbij je ‘IN’- en ‘UIT’ kan stappen in elk gewenste fase van het proces.  

WHERE GLOBAL POSSIBILITIES LEAD TO LOCAL RESULT.

Je vindt onze productiefaciliteiten in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Tsjechië, Bulgarije, Polen, Italië, Turkije, India, China, de VS, Mexico en Canada.

Onze productie locaties vind je in Nederland, Verenigd Koninkrijk, Tsjechië, Bulgarije, Polen, Italië, Turkije, Inda, China, Verenigde Staten, Mexico en Canada. 

Dit is een greep uit onze services: concepting/ ontwerp/ productontwikkeling / lay-out & ruimtelijke planning / engineering / prototyping / 3D-modellering & rendering /  technologische hardware-integratie / supply chain management / logistiek beheer / warehousing / installatiebeheer / web-based realtime rapportage / productie en assemblage met gebruik van: metaalbewerking, poedercoating, timmerwerk, freeswerk, schrijnwerk, fineer, laminaat, plaatbewerking, kantenwerk, solid surface, acryl,  glas, resins, vacuümvormen. 

Beyond Tchai
Voor Tchai reikt maatschappelijk verantwoord ondernemen verder dan de muren van ons eigen bedrijf. Wij willen verantwoordelijkheid voor onze gehele productieketen dragen en betrekken daarom ook onze toeleveranciers en onderaannemers bij onze duurzaamheidsdoelstellingen. Wij focussen ons op het sourcen van leveranciers met een sterke duurzaamheidsvisie en werken met hen samen om nog hogere normen te bereiken. Tevens zorgen we ervoor dat onze producten worden vervaardigd onder veilige en humane werkomstandigheden. We waarborgen dit door onze leveranciers regelmatig te bezoeken. Door samen te werken, als partners voor de lange termijn in plaats van eenmalige leveranciers, creëren wij duurzame relaties met onze leveranciers. Zij aan zij streven we naar de beste kwaliteit tegen eerlijke prijzen in de gehele supply chain. De financiële stabiliteit van onze partners en het perspectief op een veelbelovende toekomst achten wij dan ook net zo belangrijk als die van onszelf.

Download hier onze Tchai Supply Chain Code of Conduct als PDF (in Engels).