Iedere seconde vinden er wereldwijd interacties tussen consumenten en merken plaats. Het is Tchai’s missie om tijdens deze contactmomenten oprechte connecties tussen merken en mens te laten ontstaan die leiden tot een duurzame en waardevolle merk verbintenis. Wij helpen onze klanten hun merk essentie te onthullen en daarmee tastbare brand activations te creëren die de zintuigen prikkelen. Als full-service partner zorgt Tchai voor optimale customer journeys, innovatieve (flagship) stores en interactieve shop-in-shops en iconische productpresentaties. Van concepting, designing, project managing tot produceren en installeren van retail en hospitality spaces. 

Tchai is een derde generatie familiebedrijf dat in 1961 in Nederland is opgericht en sinds 2020 ook een vestiging heeft in de VS. Wij hebben ons ontwikkeld van fabrikant van displays tot een volledig ontzorgende ‘one stop shop’ die echte connecties creëert tussen merk en consument. 

We zijn geëvolueerd van een traditioneel gerund bedrijf naar een organisatie die gepassioneerd haar eigen filosofie cultiveert. In deze filosofie staan samenwerken, en het onderhouden van een positieve omgeving waarin al onze mensen hun persoonlijke potentieel kunnen laten floreren, centraal. Vanuit daar stroomt energie en creativiteit en zijn we in staat om vanuit de echte connectie met onszelf, onze teams, klanten en leveranciers het beste resultaat te behalen.

Deze energie die wij in elk project steken maakt ons Tchai. Het is onze oneindige drive, toewijding en inspiratie die wij zelfs een eigen naam hebben gegeven; wij noemen haar Tchi. En met deze Tchi zijn wij op een missie om ook de energie van merken te ontketenen, vanuit waar zij zich écht met de consument kunnen verbinden. Daarbij worden wij extra gedreven door onze nieuwsgierigheid naar de toekomst van retail en hospitality en onze wens om deze te helpen creëren.