• Discipline
 • Store
 • Specs
 • Estelle
  Brand store
  Breda
  The Netherlands

Estelle Flagshipstore

Locatie: Breda, Nederland

We bevinden ons in een tijdperk waarin hygiëne nog altijd een belangrijke missie van ieder is. Home care producten die ons helpen om clean en gezond te leven zijn dan ook booming business. We zijn nu wel een beetje af van de grootste obsessies voor hygiëne, maar het is nog altijd een belangrijke gewoonte in ons dagelijks leven. De typische geuren van citrus blends of dennenbomen zijn al lang een vertrouwd kenmerk onder onze gootstenen. Maar tegenwoordig verwachten consumenten steeds meer betrouwbare producten die ons beschermen tegen ziektekiemen, die zowel onze huizen ontsmetten daar ook synergie brengen.

"... tegenwoordig verwachten consumenten steeds meer betrouwbare producten die ons beschermen tegen ziektekiemen, die zowel onze huizen ontsmetten daar ook synergie brengen..."

De consument is steeds meer op zoek naar zowel "professionele" als een "verfijnde" reinigingsproducten. Dit heeft geleid tot een nieuwe visie voor Tristar, een gerenommeerd merk voor professionele schoonmaakproducten. Met hun expertise en wetenschappelijke reputatie ontdekten zij op consument niveau een nieuwe vraag naar bewezen hygiëneproducten. Met een volledig nieuwe merknaam, "Estelle", sloegen zij hun vleugels uit om een nieuwe markt aan te boren; een markt die naar harmonie binnenshuis verlangt.

Ze stelden de perceptie die we tot dan toe hadden over schoonmaakproducten echt op de proef en herpositioneerden het product uiteindelijk in een luxueuzer home care product. Een product gemaakt voor het hier en nu, zonder afbreuk te doen aan schone en relaxte leefruimtes.

Naast de producten heeft het ontwerp van de winkelruimte van Estelle's geen doorsnee uitstraling. Elke hoek ademt namelijk het erfgoed van het merk; laboratorium, wetenschap en expertise. Tevens zal het design het winkelpubliek doen denken aan een lifestyle boetiek. De experience van de elementaire aard van de producten - de zachte, heldere en toch duidelijke kleuren - staat hier centraal, en daarom is het prachtige middenstuk ontworpen als een toonbank waar iedereen vrij is om te experimenteren, te testen en zelfs persoonlijke blends te maken met verschillende geuren... zoals in een wetenschappelijk laboratorium.

Tchai heeft voor het merk Estelle een belangrijke rol gespeeld in het hele proces; van het onderzoeken van de snel ontwikkelende consumentenmarkt en het ontwikkelen van de branding voor hun kernproduct, tot het ontwerp, de productie en de levering van een winkelruimte die alles met elkaar verbindt.

Estelle is een nieuw merk voor huishoudelijke artikelen zoals premium multi-purpose reinigers en accessoires. De allereerste flagship winkel opende in de zomer van 2021 haar deuren voor consumenten aan de Korte Brugstraat 2 in Breda.

 • Discipline
 • Store
 • Client
 • Estelle
  Brand store
  Breda
  The Netherlands

MAXI-COSI Product presentation Nike Shop-in-shop Samsung Tech Center at Media Markt